Blog

10 beste klokken om in huis te hebben, stijlvolle en unieke ideeën.

Ontwerp zonder titel 8

Smartphones hebben misschien grotendeels de tijdwaarneming overgenomen, maar er is nog steeds iets moois aan een wandklok . Hij raakt nooit kwijt, hoeft niet elke dag opgeladen te worden en kost veel minder geld. Naast dat je op tijd bent, kan een wandklok ook een designstatement maken in elke kamer, van de keuken tot op kantoor. We hebben de beste wandklokken voor elke stijl verzameld, of je nu een klassieke fan bent of iemand die van retro houdt. Deze handige en prachtige klokken bewijzen dat het soms niet zo erg is om een ​​klokkijker te zijn.

Stijlvol of praktisch?

Tegenwoordig gebruiken mensen klokken niet alleen meer om de tijd af te lezen maar moet de klok ook stijlvol zijn en bij het interieur passen, een echte eye catcher die aansluit bij de rest van het huis. Vaak zitten aan deze klokken wel een aardig prijskaartje. In deze blog krijg je 10 stijlvolle wand klokken te zien die ook nog eens goed zijn voor de portemonnee.

1. Minimalistisch marmer 

SensaHome Glazen Wandklok 30cm Diameter Marble Minimalistische Marmeren Design met Stille uurwerk Groen Kopen Goedkoop Aanbieding Te Koop 527 001

Deze wandklok van SensaHome is uniek door zijn glazen marmeren design en diepe groene kleuren. Een prachtig en modern ontwerp, zeker een aanrader voor de mensen die wat meer kleur in huis willen brengen. Met een geluidloos uurwerk zorgt voor een rustgevend en efficiënte muurdecoratie. De klok heeft een diameter van 30 cm.

2. Industrieel romeins

Deze klok is voor de echte liefhebbers van retro en vintage. De klok heeft een robuuste uitstraling en is daardoor een perfecte aanvulling voor een stoer interieur. De metalen structuur geeft de klok een industriële uitstraling. Een simpel, maar prachtig industrieel ontwerp met een geluidloos uurwerk zorgt voor een rustgevend en efficiënte muurdecoratie. De klok heeft een diameter van 45 cm.

Industriele Wandklok Goedkoop Romijns Wand Klok Kopen Industrieel SensaHome Goud Zwart 512 002

3. Vintage retro

Industriele Wandklok Goedkoop Romijns Wand Klok Kopen Industrieel SensaHome Goud Zwart 513 002

Ben je op zoek naar een unieke retro wandklok? Deze industriële wandklok van SensaHome is hetgeen wat je zoekt. De klok heeft een robuuste uitstraling en is echt voor de liefhebbers. Een simpel, maar prachtig modern ontwerp met een geluidloos uurwerk zorgt voor een rustgevend en efficiënte muurdecoratie. Wat deze wandklok uniek maakt zijn de tandwielen die verwerkt zijn in de klok. Deze tandwielen zijn optisch en draaien dus niet mee. De klok heeft een diameter van 45 cm.

4. Scandinavisch minimalistisch 

Deze eenvoudige maar stijlvolle wandklok zorgt voor een rustgevenede uitstraling in iedere kamer. Deze klok heeft een uniek design en is een echte eye catcher! Door de zwarte en gouden tinten is de klok erg modern en goed te combineren binnen ieder interieur. De klok heeft een diameter van 52 cm.

Minimalistische Wandklok Scandinavische Design Wandklok 60 CM XXL Metalen Klok Zwart Aanbieding Goedkoop Kopen 646

5. Glazen marmer

Als je een modern en strak interieur hebt past deze klok daar perfect bij! Deze wandklok van SensaHome is uniek door zijn glazen marmeren design en zwarte kleur. Een echte eyecatcher! Een prachtig en modern ontwerp met een geluidloos uurwerk zorgt voor een rust. De klok heeft een diameter van 30 cm.

SensaHome Glazen Wandklok 30cm Diameter Marble Minimalistische Marmeren Design met Stille uurwerk 672 001

6. Minimalistisch wit marmer

SensaHome Glazen Wandklok 30cm Diameter Marble Minimalistische Marmeren Design met Stille uurwerk 672 009

Deze klok is uniek door het witte marmer. Wit marmer is iets wat de laatste tijd erg populair is en staat voor modern en stijlvol, terug te vinden in bijna ieder interieur. Deze wandklok van SensaHome is daarop de perfecte aanvulling. Deze wandklok is uniek door zijn glazen witte marmeren design. Een prachtig en modern ontwerp met een geluidloos uurwerk zorgt voor een rustgevend en efficiënte muurdecoratie. De klok heeft een diameter van 30 cm.

7. Industrieel vintage

Bent u op zoek naar een klassieke wandklok? Deze klassieke klok van SensaHome is hetgeen wat u zoekt. De klok heeft een antieke uitstraling en is daardoor een ideale aanvulling voor een klassiek interieur. Deze wandklok van SensaHome is verkrijgbaar in verschillende varianten zodat het altijd aansluit op jouw smaak en stijl. De klok heeft een diameter van 34 cm.

Wandklok Klassieke Klok Vintage Industrieel Analoge Deign Klok Landelijke Stijl SensaHome Buxibo 486

8. Vintage hout

20190416 134521540 iOS

Zoek je al een tijdje naar moderne wanddecoratie? Deze houten wandklok van SensaHome is hetgeen wat u zoekt. Het vintage design maakt deze prachtige klok ideaal voor elk interieur. Een simpel, maar prachtig modern ontwerp met een geluidloos uurwerk zorgt voor een rustgevend en efficiënte muurdecoratie. De klok heeft een diameter van 40 cm.

9. Klassiek romeins

Als je op zoek bent naar een unieke retro wandklok dan is deze metalen wandklok van SensaHome daarvoor de perfecte aanvulling. De klok heeft een robuuste en stoere uitstraling en is daardoor een perfecte aanvulling voor je interieur. De metalen structuur en de zwarte kleur geeft de klok een industriële uitstraling. Een simpel, maar prachtig industrieel ontwerp met een geluidloos uurwerk zorgt voor een rustgevend en efficiënte muurdecoratie. De klok heeft een diameter van 45 cm.

SensaHome Wandklok Metalen Klok Stil Uurwerk Industrieel Retro Vintage Stijl Industrieel Decoratie Wand 100 CM Diameter Zwart 678 004

10. Zwart- wit marmer

SensaHome Glazen Wandklok 30cm Diameter Marble Minimalistische Marmeren Design met Stille uurwerk 672 004

Deze mooie wandklok is erg uniek en zal je niet snel terug vinden in andere woonkamers. Door de combinatie van zwart en wit heeft de klok een modern design maar is het zeker niet saai. Wat de klok nog mooier maakt is het glazen marmeren design. Een prachtig en modern ontwerp met een geluidloos uurwerk zorgt voor een rustgevend en efficiënte muurdecoratie. De klok heeft een diameter van 30 cm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *